CE VĂ OFERIM?

 
CE VĂ OFERIM?

            Compania Teatrală VOUĂ poate concura cu succes multe alte "conglomeratate" culturale oferindu-vă "produse" de calitate, cu succes garantat la publicul "consumator".
            VOUĂ are în acest moment în portofoliu trei spectacole care pot fi jucate pe orice scenă din ţară:
            -Comedia "STĂPÂNUL CIOLANULUI", piesă de teatru cu durată de o oră şi jumătate la care se râde non-stop. Acţiunea imaginată de Marilena Dumitrescu şi Dănuţ Ungureanu, doi dintre scenariştii tradiţionali ai trupei, este una alertă, situaţiile comice succesându-se cu repeziciune. Distribuţia pe care o puteţi parcurge în caietul-program al piesei este una de excepţie, iar motto-ul spectacolului sugerează cum nu se poate mai bine subiectul "în dezbatere": "Ciolanu'e-n toate, e-n cele ce sunt/şi-n cele ce mâine vor râde la soare!"(LINK POZE STAPANUL CIOLANULUI)


            -Spectacolul de muzică şi poezie "ŢARA CĂŢEILOR" cu durată de o oră şi douăzeci de minute realizat de Ovidiu Mihailescu, Dan Caramihai şi Adrian Fetecău. E o manifestare care se înscrie "cu brio" în şirul celor organizate de INDIGNAŢII de pretutindeni, adică de cetăţenii cărora le pasă de ce se petrece în jurul lor. E un spectacol UNIC în peisajul cultural de la noi, caietul-program fiind un veritabil manifest care exprimă dorinţa noastră de a-i pune pe spectatori pe gânduri şi de a ieţi din starea de indiferenţă totală în care ne aflăm cu toţii!


            -"VOUĂ 30", un spectacol de două ore conceput special pentru a marca trei decenii de existenţă ale trupei, e un regal umoristic care cuprinde miniaturi comice şi parodii muzicale care, practic, nu te lasă să respiri din cauza hohotelor de râs. Acest spectacol poate fi jucat absolut oriunde, în săli sau pieţe publice, în cluburi sau pe scene stradale, la zilele unor oraşe sau la sărbători populare. E un spectacol IDEAL pentru evenimentele organizate de diverse firme cu diverse prilejuri (sărbători de iarnă, 1 şi 8 martie etc.).(LINK POZE SPECTACOL-LINK YOUTUBE LA SECTIUNEA VOUA82 PENTRU IMAGINI).
            -AŞTEPTĂM INVITAŢII PENTRU CELE TREI SPECTACOLE PE ACEST SITE SAU LA TELEFONUL 0744533019.
            -PUTEM OFERI FIRMELOR ŞI COMPANIILOR INTERESATE PROGRAME UMORISTICE DE CEA MAI BUNĂ CALITATE CU PRILEJUL DIVERSELOR EVENIMENTE ORGANIZATE. DE ASEMENEA, ADRIAN FETECĂU, CU O BOGATĂ EXPERIENŢĂ ÎN DOMENIU, POATE PREZENTA ACESTE EVENIMENTE.
            -TOT PENTRU DIVERSE COMPANII ŞI FIRME PUTEM REALIZA SPOTURI PUBLICITARE CU CELE MAI HAIOASE IDEI ŞI CEA MAI COMICĂ INTERPRETARE ASIGURATĂ DE MEMBRII TRUPEI BINECUNOSCUŢI DE MARELE PUBLIC. ÎNTR-O PERIOADĂ ÎN CARE TELESPECTATORILOR LI SE OFERĂ, ÎN GENERAL, RECLAME "DE NEÎNŢELES", CEL MULT BUNE PENTRU SNOBI, NOI PUTEM ATRAGE PUBLICUL TV CU SPOTURI CU MARE IMPACT LA ORICE GEN DE CONSUMATORI!!!
            -Deşi suntem o trupă de umor, ne caracterizează SERIOZITATEA!
            -Pe scurt, aşteptăm să NE CUNOAŞTEM!!!

    Deși anii trec (vai!!!) cu repeziciune și se strâng (tot, vai!!!) în număr mare, "Povestea VOUĂ", iată, continuă să fie îmbogățită de componenții actuali ai trupei cu episoade de neuitat! După spectacolul cu care am deschis "Zilele Orașului Gura Humorului", am petrecut o seară fabuloasă în compania lui Nicu Covaci care avea cu trupa sa show a doua zi. La două noaptea, am ieșit în parcarea hotelului și am ascultat, la boxele unei mașini, la maxim, legendarele melodii "Phoenix". Dan Caramihai, unul din cantautorii noștri, îl ținea după umeri pe Nicu și cântau împreună piesele compuse de acesta!!! De partea cealaltă a mașinii, Vlad Jipa, unul din actorii noștri, privea uimit cum îi curg lacrimile pe obraz fondatorului "Phoenix"...
    Nu putem uita nici întâlnirea de la Mânăstirea Voroneț cu marele grafician Ștefan Popa Popa'S cu care ne-am întreținut o jumatate de oră și care, la sfârșit, ca semn de prietenie, ne-a dăruit, pe lângă două albume personale, și o splendidă icoană realizată de dânsul care, acum, veghează repetițiile noastre la sediul Fundației noastre...
    Nu putem uita niciun spectacol din 2014, pentru că fiecare a bucurat spectatorii prezenți, dar și pe noi, când am văzut reacțiile din timpul manifestării și mai ales cele de final! Am continuat să evoluăm la Teatrul de pe Lipscani, am fost însă, mult, și în țară. Participările noastre la festivalurile de teatru de la Buzău și Galați, cu spectacolul "Școala de Agenți", au fost apreciate la superlativ! De pildă, cunoscutul om de teatru din Craiova, Emil Boroghina, ne-a felicitat călduros afirmând că nu a mai râs de multă vreme atât de mult ca la scenetele noastre... Mulțumim!!!
    Nu putem uita nici spectacolul ținut într-un cadru privat doar pentru componenții echipei de fotbal STEAUA. Incredibila receptare și atmosfera! Pozele făcute la final reflectă că ne-am câștigat niște prieteni deosebiți pentru viitor!
    Sfârșitul de an "ne-a prins" la Caracal, în Teatrul Național (clar, una dintre cele mai frumoase săli din țară) și la Cheile Grădiștei. Din nou, spectacole de povestit nepoților...
    Deviza cu care VOUĂ a plecat la drum în 1982 a fost "Vouă vă dăruim totul!". Ea rămâne valabilă și pentru 2015!!!